| | | | |


Organizační informace

Základní informace

Konference se uskuteční 8. a 9. září 2016 v Brně v budově Právnické fakulty Masarykovy univerzity. Přihlašování je možné výhradně elektronickou formou prostřednictvím přihlašovacího systému, a to do 31. 8. 2016. Konferenční poplatek, který je splatný nejpozději do 31. 8. 2016, činí 1.700 Kč vč. DPH při přihlášení do 31. 7. 2016, poté 2.000 Kč vč. DPH. Podrobněji v sekci Základní informace.

Odborný program konference je dostupný v sekci Program, stručné stručné představení vystupujcících potom v sekci O vystupujících.

 

Konferenční místnost

S ohledem na mimořádný zájem o konferenci reflektovaný snahou organizátorů umožnit účast zástupcům co nejvíce vysokých škol a fakult bude konference realizována v aule Masarykovy univerzity nacházející se v budově Právnické fakulty. Vzhledem k slavnostnímu charakteru není aula vybavena zásuvkami a též pokrytí wi-fi signálem je jen nepravidelné v místech, do nichž přesahuje z cíleně pokrytých částí budovy. Připojení k wi-fi (mj. k eduroam) je, nicméně, možné ve foyer a jiných volně přístupných prostorách fakulty; hesla pro přístup budou účastníkům vydána při registraci. Po dobu konference bude účastníkům umožněn volný přístup do zasedací místnosti děkana (místnost č. 109 a 110 v 1. patře nad hlavním vstupem), která je vybavena též několika konferenčními stolky a zásuvkami. Ve foyer bude k dispozici hlídaná šatna pro odložení věcí.

 

Místo konání a doprava

Právnická fakulta Masarykovy univerzity sídlí na adrese Veveří 70, Brno.

V těsné blízkosti fakulty (v jihovýchodním rohu mezi ulicemi Hrnčířská a Veveří) je poměrně velké placené parkoviště. Neplacená místa v blízkosti fakulty, například na nezpevněném parkovišti mezi ulicemi Veveří, Šumavská a Bulínova, bývají brzy ráno obsazena.

Při příjezdu vlakem či autobusem je třeba nejdříve využít tramvaj č. 12 (ze zastávky Zvonařka či Hlavní nádraží; druhá uvedená zastávka je nejbližší autobusovému nádraží u Grandu) k dopravě na kteroukoli ze zastávek Česká, Grohova či Konečného náměstí, a tam následně přestoupit na tramvaj č. 3 na zastávku Rybkova; ze zastávky tramvaje č. 12 Konečného náměstí je to 1. zastávka, a to poměrně blízká i pro případ chůze. Spojení lze vyhledat zde. Upozorňujeme, že v opačném směru (od fakulty k hlavnímu nádraží) na zastávce Česká staví tramvaje č. 3 a 12 na jiných místech vzdálených od sebe přibližně 50 metrů.

 

Ubytování

Ubytování si účastníci konference zajišťují sami, níže jsou uvedeny doporučené hotely.

  • V blízkosti Právnické fakulty (ve vzdálenosti přibližně 500m) se nachází hotel Sono Centrum, který účastníkům konference nabízí ubytování za následující ceny: 1.350,- Kč jednolůžkový pokoj, 1.710,- Kč dvoulůžkový, resp. 1.530,- Kč při obsazení 1 osobou; k dispozici jsou také apartmány. Celková kapacita hotelu je 72 míst. Kontaktní údaje pro rezervaci naleznete zde, při rezervaci uveďte, že žádáte o cenu pro účastníky konference. AKTUALIZACE - v hotelu SONO se k 1. 9. uvolnilo několik dvoulůžkových pokojů na termín konání konferece
  • V dochozí vzdálenosti (přibližně 1.400 m) se nachází Hotel Continental. Pro účastníky akcí pořádaných Právnickou fakultou zpravidla nabízí ceny v pokoji typu standard ve výči 1.350 Kč za 1 osobu a 1.800 Kč za dvě osoby. Kontaktní údaje pro rezervaci naleznete ve spodní části této stránky, při rezervaci uveďte, že žádáte o cenu pro účastníky konference.
  • Jen o kousek dále (tj. přibližně ve vzdálenosti 1.600 m od fakulty) se nachází Hotel Slovan. Účastníkům konference nabízí ubytování za cenu 1000,- Kč za jednolůžkový pokoj a 1400,- Kč za dvoulůžkový pokoj. Rezervace lze provést prostředictvím e-mailu hotel@hotelslovan.cz, popř. prostřednictvím rezervačního formuláře. Při rezervaci je nutné uvést heslo KONFERENCE na cenu nabídnutou pro účely ubytování účastníků konference paní Kateřinou Matyášovou.

Samozřejmě je možné využít i jakékoli jiné ubytovací kapacity v Brně včetně ubytovacích kapacit Masarykovy univerzity. Upozorňujeme však, že Hotel Kounicova, který se nachází v blízkosti fakulty, je až do 16. 9. uzavřen z důvodu rekonstrukce. Potřebujete-li poradit, obraťte se na organizátory na e-mailu novelazvs@law.muni.cz.

 

Další informace či požadavky

Pro případné další dotazy či přání nebo za účelem nahlášení změny či chyby v námi poskytovaných informacích či materiálech neváhejte kontaktovat členy organizačního týmu na společném e-mailu novelazvs@law.muni.cz. V urgentním případě se můžete obrátit rovnou na odbornou garantku a vedoucí organizačního týmu na e-mailu veronikakudrova@gmail.com či na telefonním čísle 605 512 661.

Podrobněji o členech organizačního týmu z Právnické fakulty Masaraykovy univerzity v sekci Organizátoři.


nahoru