| | | | |


Organizační informace

Základní informace

  • Konference se uskuteční 7. a 8. září 2017 v Brně v budově Právnické fakulty Masarykovy univerzity. Přihlašování je možné výhradně elektronickou formou prostřednictvím přihlašovacího systému. Podrobnější informace k přihlašování a ke konferenčnímu poplatku jsou dostupné v sekci Základní informace.

Program konference je dostupný v sekci Program, stručné stručné představení vystupujcících potom v sekci O vystupujících.

Konferenční místnost

S ohledem na mimořádný zájem o konferenci reflektovaný snahou organizátorů umožnit účast zástupcům co nejvíce vysokých škol a fakult bude konference realizována v aule Masarykovy univerzity nacházející se v budově Právnické fakulty. Vzhledem k slavnostnímu charakteru není aula vybavena zásuvkami ani pokryta wi-fi signálem. Připojení k wi-fi (mj. k eduroam) je, nicméně, možné ve foyer a jiných volně přístupných prostorách fakulty; hesla pro přístup budou účastníkům vydána při registraci (individuální přihlašovací údaje budou vloženy do visaček). Po dobu konference bude účastníkům umožněn volný přístup do zasedací místnosti děkana (místnost č. 109 a 110 v 1. patře nad hlavním vstupem), která je vybavena též několika konferenčními stolky a zásuvkami. Ve foyer bude k dispozici hlídaná šatna pro odložení věcí.

Místo konání a doprava

  • Právnická fakulta Masarykovy univerzity sídlí na adrese Veveří 70, Brno.
  • V těsné blízkosti fakulty (v jihovýchodním rohu mezi ulicemi Hrnčířská a Veveří) je poměrně velké placené parkoviště. Neplacená místa v blízkosti fakulty, například na nezpevněném parkovišti mezi ulicemi Veveří, Šumavská a Bulínova, bývají brzy ráno obsazena.
  • Při příjezdu vlakem či autobusem je třeba nejdříve využít tramvaj č. 12 (ze zastávky Zvonařka či Hlavní nádraží; druhá uvedená zastávka je nejbližší autobusovému nádraží u Grandu) k dopravě na kteroukoli ze zastávek Česká, Grohova či Konečného náměstí, a tam následně přestoupit na tramvaj č. 3 nebo 11 na zastávku Rybkova; ze zastávky tramvaje č. 12 Konečného náměstí je to 1. zastávka, a to poměrně blízká i pro případ chůze. Spojení lze vyhledat zde. Upozorňujeme, že v opačném směru (od fakulty k hlavnímu nádraží) na zastávce Česká staví tramvaje č. 3 nebo 11 a tramvaj č. 12 na jiných místech vzdálených od sebe přibližně 50 metrů. Jízda i s přestupem trvá z hlavního nádraží přibližně 15 až 20 minut (z ÚAN Zvonačka přibližně o 5 minut déle).
  • V případě příjezdu vlakem do stanice Brno dolní nádraží je třeba nejdříve využít v podstatě kyvadlové dopravy mezi dolním nádražím a hlavním nádražím, která je realizována autobusovými linkami č. 60 a 61. Jízda trvá přibližně 6 minut.

Ubytování si účastníci konference zajišťují sami, níže jsou uvedeny doporučené hotely:

  • V blízkosti Právnické fakulty (ve vzdálenosti přibližně 500m) se nachází hotel Sono Centrum, který účastníkům konference nabízí ubytování za následující ceny: jednolůžkový pokoj 1400 Kč, 1.800 Kč dvoulůžkový, resp. 1.600 Kč při obsazení 1 osobou; k dispozici jsou také apartmány. Celková kapacita hotelu je 72 míst. Kontaktní údaje pro rezervaci naleznete zde, při rezervaci uveďte, že žádáte o cenu pro účastníky konference.
  • V dochozí vzdálenosti (přibližně 1.400 m) se nachází Hotel Continental. Pro účastníky akcí pořádaných Právnickou fakultou zpravidla nabízí ceny v pokoji typu standard ve výši 1.350 Kč za 1 osobu, 1.800 Kč dvoulůžkový, resp. 1.500 Kč při obsazení 1 osobou. Kontaktní údaje pro rezervaci naleznete ve spodní části této stránky, při rezervaci uveďte, že žádáte o cenu pro účastníky konference.
  • Samozřejmě je možné využít i jakékoli jiné ubytovací kapacity v Brně včetně ubytovacích kapacit Masarykovy univerzity. Koleje Kounicova nabízejí ubytování za následující ceny: dvoulůžkový pokoj 1 osoba - 490 Kč, 2 osoby 610 Kč.

Potřebujete-li poradit, obraťte se na organizátory na e-mailu novelazvs@law.muni.cz.

Další informace či požadavky

  • Při nestandardních požadavcích souvisejících s fakturací, např. s žádostí o doplnění více subjektů či s žádostí o listinnou fakturu potvrzenou razítkem, se obracejte na paní Blanku Novákovou.
  • Pro případné další dotazy či přání nebo za účelem nahlášení změny či chyby v námi poskytovaných informacích či materiálech neváhejte kontaktovat členy organizačního týmu na e-mailu novelazvs@law.muni.cz.
  • Podrobněji o členech organizačního týmu v sekci Organizátoři.

nahoru