| | | | |


Drobečková navigace

Titulní strana || Konference 2017 > Přihláška

Přihláška

Upozornění

Úspěšné podání přihlášky indikuje e-mail potvrzující její přijetí a vyzývající k úhradě konferenčního poplatku. Pokud jste takový neobdržel/a do uplynutí následujícího pracovního dne, ač se domníváte, že přihláška byla podána, kontaktujte organizátory na adrese novelazvs@law.muni.cz.

Prostřednictvím přihlašovacího systému lze přihlásit sebe nebo někoho jiného, ale i více osob zároveň (v takovém případě pro ně systém automaticky generuje souhrnnou fakturu), osoba registrovaná v systému sama nemusí být účastníkem konference.

Při nestandardních požadavcích souvisejících s fakturací, např. s žádostí o doplnění více subjektů či s žádostí o listinnou fakturu potvrzenou razítkem, se obracejte na paní Blanku Novákovou.

Přihlášení na konferenci Novela zákona o vysokých školách: rok poté

Přihlášení na konferenci je možné provést pouze elektronicky prostřednictvím Registračního systému Právnické fakulty MU.

Jestliže se přihlašujete poprvé, je nutné nejprve provést registraci do systému – pokračujte kliknutím na odkaz Registrujte se.

Pokud jste se již v minulosti elektronicky na konferenci pořádanou Právnickou fakultou MU přihlašovali, máte v systému registraci vytvořenou. Do systému se přihlásíte zadáním Vaší e-mailové adresy a hesla, které jste při registraci obdrželi. Po vstupu do systému budete moci vyplnit přihlášku na konferenci. Pokračujte zde nebo k přihlášení použijte níže uvedený přihlašovací dialog, následně budete přesměrováni na stránku Registračního systému Právnické fakulty MU.

Jestliže si nepamatujete heslo, které jste obdrželi při registraci do systému, klikněte na odkaz Pošleme Vám nové a ve formuláři, který se Vám zobrazí, zadejte e-mailovou adresu, kterou jste uvedli při dřívější registraci.

Vstup do systému

nahoru